Do Neapola ide na skusy ďalší Hamšík

NETKY.SK • 30 November 2016, 12:58 • 2 min
Do Neapola ide na skusy ďalší Hamšík

FRÝDEK-MÍSTEK - Slovenského futbalistu Raymunda Hamšíka bude skúšať zamestnávateľ jeho slávnejšieho bratranca SSC Neapol. Krátkodobý kemp absolvuje od 28. novembra do 2. decembra.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom český klub MFK Frýdek-Místek, kde je odchovanec Jupie Podlavice súčasťou tímu staršieho dorastu. V posledných dvoch domácich zápasoch bol dokonca na súpiske A-tímu druholigového klubu.


"Raymundovi sa naskytla možnosť vyskúšať si krátkodobý kemp v talianskom Neapole. My sme, samozrejme, veľmi radi a budeme mu držať palce, aby sa tam ukázal v čo najlepšom svetle," uviedol na oficiálnom klubovom webe https://www.mfkfm.cz/ Miroslav Nemec.


Banskobystrického rodáka získal Frýdek-Místek v októbri ako voľného hráča. V minulosti si 190 cm vysoký stredopoliar, ktorý to skúšal už aj v obrane, obliekal dres bratislavského Slovana. Rovnako ako jeho bratranec.


"Ray by mal v Neapole v rámci posezónneho kempu trénovať a odohrať aj jedno prípravné stretnutie," priblížil Nemec.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona