Do mora sa zrútilo lietadlo pravdepodobne s pašerákmi drog, sledované venezuelskou vládou

NETKY.SK • 30 Január 2015, 06:46 • 2 min
Do mora sa zrútilo lietadlo pravdepodobne s pašerákmi drog, sledované venezuelskou vládou

CARACAS - Podozrivé civilné lietadlo, pravdepodobne sledované venezuelskou armádou, sa zrútilo do vôd neďaleko ostrova Aruba. Napísala to dnes agentúra Reuters s odvolaním sa na ministra spravodlivosti tohto karibského ostrova.

slovakia

left justify in out

Zdá sa, že na mieste nájdeme obete, a máme podozrenie na obchodovanie s drogami, povedal minister Arthur Dowers v telefonickom rozhovore pre Reuters. "Dostali sme dnes informáciu, že lietadlo sa zrútilo do teritoriálnych vôd Aruby," dodal.
      

"Spozorovali sme niečo, čo vyzeralo ako ľudské pozostatky... veľké balíky, ktoré vyzerali ako drogy. Máme informácie, ktoré naznačujú, že lietadlo sledovali venezuelské úrady," uviedol tiež minister. Venezuelská vláda, ktorá zasahuje proti podozrivým lietadlám pašerákov drog, incident bezprostredne nekomentovala.
      

Aruba je poloautonómny ostrov a súčasťou území Holandského kráľovstva. Leží severne od Venezuely, cez ktorú vedie hlavná pašerácka trasa vývozu kolumbijského kokaínu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies