Do Las Vegas pocestuje dvojica Dae Man

NETKY.SK • 29 November 2010, 13:15 • 2 min
Do Las Vegas pocestuje dvojica Dae Man

Do Las Vegas pocestuje dvojica Dae Man - Kultúra Dvojica silových akrobatov Dae Man je víťazom súťaže Česko Slovensko má talent. Rozhodli o tom v nedeľu večer (28.

slovakia

left justify in out

img

Dvojica silových akrobatov Dae Man je víťazom súťaže Česko Slovensko má talent. Rozhodli o tom v nedeľu večer (28.11.) diváci  slovenskej televízie Joj a českej Primy. Víťazov čaká cesta do Las Vegas a ich konto sa vylepší o prémiu 100.000 eur.  Dvojica Dae Man vyšla víťazne zo štrnástky finalistov, do záverečnej trojice najlepších spolu s nimi na základe diváckeho hlasovania postúpil aj kúzelník Richard Nedvěd a spevák Marián Zázrivý.  Zostavu Dae Man tvoria Petr Horníček a Zdeněk Moravec. Starší Petr pôsobí v odevnom priemysle, pätnásť rokov aktívne trénoval čínske bojové umenia, mladší Zdeněk je športový gymnasta, vyštudoval matematiku a pôsobí ako servisný inžinier. Spolu trénujú tri roky, poznajú sa ešte o dva viac.   „Bol som veľmi prekvapený, keď sme postúpili medzi troch najlepších, hovoril som si, teraz vypadneme ako prví. Nečakali sme, že to divákov tak zaujme, očakával som, že to budú skôr tanečníci, speváci, myslel som si, že je to ľuďom bližšie ako cvičenie. Som samozrejme veľmi rád, že sa naše vystúpenie páčilo,“ povedal pre TASR Zdeněk Moravec.  „Včera sme si povedali, že keď vyhráme, urobíme veľkú párty pre Sokol Brno 1 ako poďakovanie za ich pomoc,“ dodal Petr Horníček. Ako naložia s odmenou zatiaľ nerozhodli, na cestu do Las Vegas sa obaja veľmi tešia.   Výborné výkony podali aj ďalší finalisti – skupina akrobatickej gymnastiky Chebejet, kúzelník Radek Bakalář, súrodenecká raperská dvojica NH6, tanečná skupina Křečkovi muži, sesterská spevácka dvojica Katarína a Zuzana Winklerové, tanečná skupina The Pastels, speváčka Veronika Stýblová, hudobná skupina Mako! Mako!, speváčka Dominika Hašková, mladý hráč na saxofón Patrik Žiga či tanečná formácia Mighty Shake Zastávka. „Vyhrali tí, ktorí sa stále zlepšovali z kola na kolo, ktorí najviac zaujali. Títo chalani z Brna sú veľmi skromní, majú pokoru a úctu k svojej práci, som rád, že to vyhrali,“ uviedol pre TASR porotca Jaroslav Slávik. Okrem víťazov ocenil aj finálové vystúpenie gymnastickej skupiny Chebejet a hudobnej formácie Mako! Mako! „Talent má každý, podstatné je, že niektoré talenty ten televízny formát objaví a v tom je viac hodnotný ako niečo iné, čo sa v televízii vysiela. Hlas ľudu, hlas Boží, to je pravidlo, ktoré platí pre šoubiznis všeobecne, ale myslím si, že diváci vybrali dobre. Vystúpenie dua Dae Man bolo veľmi silné,“ doplnil druhý z porotcov Jan Kraus. „Bola to pre mňa nový skúsenosť s novým štábom, v novej televízii, som rád že s ponukou na moderovanie oslovili mňa,“ dodal Martin Pyco Rausch, spolu s Jakubom Prachařom moderátor programu Česko Slovensko má talent. Spokojnosť po skončení finálového večera netajil generálny riaditeľ TV Joj František Borovský. „Pozerám nato tak, že je najvyšší čas rozbehnúť prípravy na druhý ročník. Som spokojný, sú tam ešte veci, ktoré sa dajú zmeniť, upraviť, ale formát je to životaschopný. Naša spolupráca s Primou bude ešte väčšia ako doteraz,“ uviedol pre TASR.  

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies