Do Košíc sa vracia obranca Deyl, brankár Halász zostáva

NETKY.SK • 12 Október 2015, 09:31 • 2 min
Do Košíc sa vracia obranca Deyl, brankár Halász zostáva

KOŠICE - Obranca Radek Deyl sa vracia do materského klubu HC Košice, s ktorým podpísal zmluvu do konca aktuálnej sezóny.

slovakia

left justify in out

V mužstve zároveň zostáva brankár Tomáš Halász, ktorý mal pôvodne zmluvu len na mesiac, no aktuálne ju predĺžil s platnosťou do konca sezóny. Informáciu priniesla oficiálna stránka košického klubu.

 

Radek Deyl naposledy pôsobil v Karlových Varoch, no po zlom vstupe klubu do aktuálneho ročníka českej Tipsport extraligy v klube skončil. Košický odchovanec sa s "oceliarmi" tešil zo všetkých troch titulov v rámci "zlatého hetriku" v rokoch 2009-2011 a bol aj členom víťazného mužstva zo sezóny 2013/2014.

 

Brankár Tomáš Halász strávil uplynulé tri sezóny v Česku. V ročníku 2014/2015 bol hráčom Pardubíc, za ktoré však nastúpil iba na sedem zápasov. Košický odchovanec preto hosťoval v Jihlave a Prostějove.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona