Do koľajiska pražského metra skočil cudzinec, urobil to už aj v piatok, utrpel ťažké zranenia

NETKY.SK • 15 Marec 2017, 11:28 • 2 min
Do koľajiska pražského metra skočil cudzinec, urobil to už aj v piatok, utrpel ťažké zranenia

PRAHA - Premávku pražského metra medzi stanicami Smíchovské nádraží a Českomoravská na trase B museli dnes ráno približne na hodinu zastaviť.

slovakia

left justify in out

Do koľajiska skočil cudzinec, ktorého následne previezli do nemocnice. Ide o rovnakého človeka, ktorý urobil ten istý čin už v piatok 10. marca. Napísal to dnes spravodajský server Novinky.cz.

 

Okolo 06.00 h dostali pražskí hasiči hlásenie, že do koľajiska na stanici metra Florenc spadol človek. Na mieste zasahovali dve jednotky hasičov a vyťahovali človeka spoza súpravy. Zásah a prerušenie premávky trvali asi hodinu, uviedol hovorca hasičov Martin Kavka.

 

Pražská záchranná služba dnes prostredníctvom hovorcu Dominika Horna potvrdila, že posádka sanitky ošetrovala toho istého človeka ako v piatok.

 

 

 

Pacient dnes utrpel poranenia hlavy a panvy. Lekárka záchrannej služby ho preto uviedla do umelého spánku a vo vážnom stave odovzdala do Ústrednej vojenskej nemocnice.

 

Metro bolo na rovnakom úseku a z rovnakého dôvodu uzatvorené približne hodinu aj v piatok popoludní. Podľa pôvodných informácií mal vtedy cudzinec poranenú hlavu, chrbticu a vnútorné orgány a bol prevezený do nemocnice v pražskej štvrti Vinohrady, pripomenuli Novinky.cz.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies