Do kníkupectiev prichádza autobiografia Natasche Kampuschovej

NETKY.SK • 6 September 2010, 07:24 • 2 min
Do kníkupectiev prichádza autobiografia Natasche Kampuschovej

Do kníkupectiev prichádza autobiografia Natasche Kampuschovej - Kultúra Autobiografia obete únosu - Rakúšanky Natasche Kampuschovej - príde do kníhkupectiev v Rakúsku už nadchádzajúci týždeň. Informovala dnes o tom tlačová agentúra APA.

slovakia

left justify in out

img

Autobiografia obete únosu - Rakúšanky Natasche Kampuschovej - príde do kníhkupectiev v Rakúsku už nadchádzajúci týždeň. Informovala dnes o tom tlačová agentúra APA.
      Vo štvrtok bude 22-ročná Kampuschová čítať úryvky z knihy "3096 Tage" (3096 dní) vo viedenskom kníhkupectve Thalia, na ulici Landstrasse. Jej vystúpenie majú sprevádzať prísne bezpečnostné opatrenia, nakoľko sa počíta s návalom ľudí.
      Názov knihy - 3096 dní - znamená presný počet dní, ktoré obeť strávila so svojím únoscom Wolfgangom Priklopilom. Páchateľ v deň jej úteku spáchal samovraždu.
      Kampuschovú uniesli v roku 1998, vo veku 10 rokov. Autobiografiu, ktorá má 220 strán, vydalo nemecké kníhkupectvo List Verlag.
      Okrem knihy sa pripravuje aj film o prípade únosu Kampuschovej. Snímku nemeckého producenta Bernda Eichingera začnú natáčať na budúci rok, s uvedením filmu sa počíta v roku 2012.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona