Do kín dorazil desiaty diel série Rýchlo a zbesilo s názvom Fast X. Znovu priniesol akčné závody aút a hviezdne obsadenie

NETKY.SK • 24 Máj 2023, 12:10 • 2 min
Do kín dorazil desiaty diel série Rýchlo a zbesilo s názvom Fast X. Znovu priniesol akčné závody aút a hviezdne obsadenie

Desiaty diel fenomenálnej akčnej série "Rýchlo a zbesilo" sa dostáva na filmové plátno a prináša neuveriteľnú smršť adrenalínu, rýchlosti a explózií. Režisér Justin Lin nás opäť zavádza do sveta pretekov a krádeží, a prekvapivo dokáže poskytnúť nový nádych a dojemné momenty, ktoré budú divákov držať na okraji sedadiel.

slovakia

left justify in out

"Fast X" je ďalším prírastkom do dlhoročnej série "Rýchlo a zbesilo", ktorá sa teší obrovskému úspechu a lojalite fanúšikov. Tentoraz sa však tvorcovia rozhodli nezaspať na vavrínoch, ale priniesť niečo nové a prekvapivé. Režisér Justin Lin sa vracia k svojmu žánru s veľkým zápalom a ukazuje, že vie posunúť hranice nielen akčných scén, ale aj emocionálnej hĺbky príbehu.

 

img

Nový diel je nabitý ako akciou, tak aj hollywoodskymi hviezdami.

 

Príbeh "Fast X" nás zavádza do sveta, kde Dominic Toretto (Vin Diesel) a jeho tím musia čeliť najväčšej výzve svojho života. Keď sa objaví temná sila, ktorá hrozí, že zničí všetko, čo si Toretto vybudoval, musí sa Toretto spojiť so starými nepriateľmi a vytvoriť nebezpečnú alianciu. Ich misia je zachrániť svet a zároveň sa vyrovnať s vlastnými démonmi.

 

Akčné scény vo "Fast X" sú bezpochyby najväčším ťahákom tejto série. Justin Lin dokázal znovu prekonať samého seba a priniesť divákom neskutočné pretekárske akrobacie, zbesilé naháňačky a výbuchy, ktoré neustále diváka držia v napätí. Vizuálne efekty sú ohromujúce, či už ide o automobilové súboje, vzdušné akrobacie alebo plavbu na palube super rýchlej lode.

 

img

Vo filme sa objavil aj herec Jason Momoa, ktorý si zahral Danteho, syna brazílskeho narkobaróna.

 

Avšak ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať, "Fast X" nie je len o akčných scénach. Režisér sa venoval aj rozvoju postáv a emocionálnemu napätiu. Vin Diesel sa vracia vo svojej ikonickej úlohe Dominica Toretta a opäť predvádza silu a odhodlanie, no tiež sa prejavuje aj jeho zraniteľná stránka. Spoločne s vynikajúcim hereckým obsadením, vrátane Michelle Rodriguez, Tyresa Gibsona, Johna Cenu, Helen Mirrenovej či Charlize Theronovej, dokážu vykresliť rôznorodé postavy, ktoré majú svoje vnútorné konflikty a tajomstvá.

 

img

Letty (Michelle Rodriguez) a Dom (Vin Diesel)

 

Nie je však všetko dokonalé. S filmom "Fast X" prichádzajú obrovské očakávania a nároky na prekonanie predchádzajúcich dielov. Niektoré scény sa možno zdajú byť príliš preplnené a chaotické, čo môže miestami znižovať zrozumiteľnosť. Napriek tomu však film stojí pevne na svojich nohách a vďaka svojmu neustálemu tempu dokáže udržať pozornosť divákov.

 

Celkovo vzaté je "Fast X" vizuálne ohromujúcim a akciou nabitým pokračovaním série "Rýchlo a zbesile". Režisér Justin Lin znovu dokázal, že séria môže ponúknuť nielen akčné scény, ale aj dôležité emocionálne okamihy a zápletky. Fanúšikovia budú nadšení a noví diváci si budú môcť užiť neuveriteľný zážitok plný adrenalínu a rýchlosti. "Fast X" je ďalším dôkazom toho, že táto séria ešte stále má čo ponúknuť a taktiež dokáže prekonať očakávania. Pozrite si trailer k filmu nižšie, a ak ste priaznivcom tejto série a ešte ste film nevideli, tak neotáľajte, a vyberte sa do kina!

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies