Do KDH sa vracia dlhoročný člen hnutia František Mikloško

NETKY.SK • 29 Máj 2023, 11:05 • 2 min
Do KDH sa vracia dlhoročný člen hnutia František Mikloško

BRATISLAVA - Do Kresťanskodemokratického hnutia (KDH) sa pred septembrovými predčasnými voľbami vracia niekdajší šéf parlamentu a dlhoročný člen hnutia František Mikloško.

slovakia

left justify in out

Jeho návrat potvrdil počas pondelkovej tlačovej konferencie predseda KDH Milan Majerský s tým, že ide o návrat jednej z najvýraznejších osobností SR. Podľa Majerského je Mikloško "osobnosť, ktorá má čo povedať aj v dnešnej dobe v slovenskej politike". Ako poznamenal, Slováci si zaslúžia, aby sa mali v krajine lepšie. Zároveň je presvedčený, že KDH môže prinavrátiť normálny život na Slovensko. "Po vládach Smeru-SD a jednej vláde OĽANO si ľudia zaslúžia, aby sa mali lepšie," uviedol šéf KDH a verí, že k tejto zmene môže dopomôcť i staronová posila v podobe Mikloška.

 

Táto doba je podľa Mikloška momentom, v ktorom rozhodujeme o ďalšom smerovaní a histórii Slovenska. Keby sa k moci opäť dostal Smer-SD, tak ako spoločnosť podľa jeho slov upadneme do depresie. Staronová posila hnutia ocenila šéfa KDH, pretože podľa neho ide o človeka, ktorý nežiarli na svoje okolie, ale má radosť z toho, že prichádzajú noví ľudia, ktorí chcú pomôcť KDH. Potvrdil, že k návratu ho oslovil práve Majerský. "Najviac ma motivoval zápas o Slovensko," povedal Mikloško. "Na voľby sa pripravujeme samostatne," potvrdil predseda KDH. Ako doplnil, na kandidátke spájajú odborníkov z rôznych oblastí, predstaviť plánujú aj ďalšie posily.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona