Do kádra Spartaka Trnava pribudol český brankár Bolek

NETKY.SK • 29 Január 2019, 12:26 • 2 min
Do kádra Spartaka Trnava pribudol český brankár Bolek

BRATISLAVA - Český brankár Petr Bolek je najnovším prírastkom do kádra futbalového Spartaka Trnava, ktorý sa v týchto dňoch nachádza na sústredení v Turecku. Skúsený 34-ročný rodák z Ostravy prišiel do tímu, pretože Dobrivoja Rusova trápia dlhodobé zdravotné problémy. Informáciu priniesol oficiálny web "andelov".

slovakia

left justify in out

Bolek pôsobil v aktuálnej sezóne v českom treťoligovom klube FK Dolní Benešov, kde odchytal osem zápasov s dvoma čistými kontami. V ročníkoch 2012/2013 až 2017/2018 však patril do kádra Viktorie Plzeň a predstavil sa aj v Európskej lige alebo v predkolách Ligy majstrov. V slovenskej najvyššej súťaži nastupoval za Zlaté Moravce aj Senicu.

 

"Ostatný polrok bol pre mňa špecifický, pretože v lete som sa pripravoval s juniorkou Plzne, riešili sme viacero klubov. Vždy z toho zišlo pre nejaký dôvod. Posledný prestupový deň som vzal tretiu ligu neďaleko od Ostravy. Som rád, že to vyšlo, aspoň som chytal,“ uviedol Bolek pre webovú stránku Spartaka.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies