Do hlavného mesta sa na pár hodín vrátil poštový dostavník

NETKY.SK • 17 August 2013, 18:45 • 2 min
Do hlavného mesta sa na pár hodín vrátil poštový dostavník

BRATISLAVA - Dostavník prevážal aj pohľadnice, ktoré návštevníci z podujatia poslali svojim známym a blízkym.

slovakia

left justify in out

Bratislava 17. augusta (TASR) - Milovníci histórie sa dnes v Bratislave mohli oboznámiť s tým, ako sa kedysi prepravovali listové zásielky. V centre hlavného mesta i v areáli Železnej studienky mohli byť svedkami jazdy "dostavníkovej pošty".

"Dostavník s poštovými zásielkami sa vydal na cestu z Námestia SNP a smeroval na Železnú studienku, do areálu mlyna Klepáč," informovala Stanislava Pondelová, hovorkyňa organizátora akcie - Slovenskej pošty. 

Dostavník sa na svojej ceste zastavil aj na poštovej pobočke Bratislava 45 na Lamačskej ceste, kde odovzdal prepravované zásielky.

"Dostavník prevážal aj pohľadnice, ktoré návštevníci z podujatia poslali svojim známym a blízkym,"uviedla Pondelová s tým, že išlo o špeciálne pohľadnice, vyrobené priamo pre túto akciu. Dostavník na jeho ceste sprevádzali jazdci Pony Express.

V areáli mlyna Klepáč bude do 19.00 h sprievodný program. "Je ladený do country štýlu, takže nebudú chýbať ukážky country a indiánskych tancov, vozenie detí na poníkovi, rôzne súťaže a maľovanie na tvár," informovala Pondelová.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies