Do hip-hopovej vojny sa zapojila aj LokalTV a agresívna žena z pražského metra!

NETKY.SK • 20 September 2013, 18:02 • 2 min
Do hip-hopovej vojny sa zapojila aj LokalTV a agresívna žena z pražského metra!

BRATISLAVA – Do vojny na slovenskej rapovej scéne sa začína zapájať čoraz viac a viac účastníkov. Okrem Rakbyho a Rytmusa, ktorí celý konflikt odštartovali, sa do neho zaangažovali rapperi Momo, Separ a Vlado Moloch, ale po novom už aj LokalTV a Julča K. alias agresívna žena z pražského metra.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Video, kde sa toto netradičné spojenie odohralo, sa objavilo na stránke LokalTV. Internetový kanál, ktorý okrem divácky obľúbenej postavy Rytmaus, rozbehol aj Lokal Freestyle Battle, kde slovenskí rapperi súťažia v takzvanom voľnom štýle zverejnil video, ktoré spája Rytmausa, Rakbyho, Molocha a Julču.

Postava, ktorá symbolizuje nitrianskeho rappera Rakbyho sa nahne k Rytmausovi a opýta sa ho, či si nedá z „jeho koláča“? Rytmaus mu povie, že má pekáreň, a v tom začne Moloch „dávať“ na Rytmausa. Celý konflikt však uzavrie Julča K. z pražského metra, ktorá si to svojsky vybaví s účastníkmi konfliktu. Video si môžete pozrieť TU.

Celý konflikt medzi Rytmusom a Rakbym sa začal nevyberaným vyjadrením piešťanského rappera na adresu nitrianskeho rodáka. Rakby mu odpovedal skladbou „Čau Paťo“. Rytmus potom v nedeľu zverejnil videoklip ku skladbe „Škola Rapu“, kde spolu s Momom a Separom „nadávajú“ na niektorých účastníkov slovenskej hip-hopovej scény. Do celého konfliktu sa potom „zamiešal“ rapper Moloch Vlavo, ktorý sa vyjadroval hlavne na Rytmusovu adresu.

Rakby - Čau Paťo

Rytmus feat. Momo,Separ - Škola Rapu


Vyjadrenie Molocha Vlavo




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona