Do FC Viktoria Plzeň mieria posily Zeman aj Poznar

NETKY.SK • 22 August 2016, 16:38 • 2 min
Do FC Viktoria Plzeň mieria posily Zeman aj Poznar

PLZEŇ - Úradujúci český futbalový šampión FC Viktoria Plzeň má na lane dve zaujímavé posily.

slovakia

left justify in out

Do kádra "viktoriánov" by mali pribudnúť stredopoliar Martin Zeman zo švajčiarskeho FC Sion a útočník FC Fastav Zlín Tomáš Poznar, referuje portál isport.cz s odvolaním sa na svoje zdroje. "Obaja by mali s Plzňou v stredu prvýkrát trénovať a v nedeľu budú pripravení nastúpiť na zápas proti Slavii Praha," skonštatoval pre isport.cz zdroj blízky FC Viktoria. V kádri Plzne figuruje kvinteto Slovákov - Matúš Kozáčik, Michal Ďuriš, Marek Bakoš, Patrik Hrošovský a Jakub Hromada. Trénerom je Roman Pivarník.

Dvadsaťsedemročný zakončovateľ Poznar strelil víťazný gól v sobotňajšom ligovom dueli práve na ihrisku Plzne (2:0). Rovnako 27-ročný záložník Zeman hosťoval v Plzni ako kmeňový hráč pražskej Sparty počas sezóny 2012/2013, nepresadil sa však. Hrával aj na Slovensku v drese FK Senica.

Plzeň v utorok privíta na svojom štadióne hráčov bulharského majstra Ludogorec Razgrad v odvete play-off o postup do skupinovej fázy Ligy majstrov 2016/2017. V minulotýždňovom prvom meraní síl Razgrad doma zvíťazil 2:0.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona