Do Európy sa nevráti, Ibrahimovič zostáva v Los Angeles

NETKY.SK • 10 December 2018, 11:46 • 2 min
Do Európy sa nevráti, Ibrahimovič zostáva v Los Angeles

MILÁNO - Švédsky futbalový útočník Zlatan Ibrahimovič zostane v americkej Major League Soccer (MLS), kde si bude naďalej obliekať dres Los Angeles Galaxy.

slovakia

left justify in out

Informáciu potvrdil športový riaditeľ AC Miláno Leonardo, ktorý sa snažil získať hviezdneho zakončovateľa späť do červeno-čierneho dresu v rámci hosťovania.  Tridsaťsedemročný rodák z Malmö v minulosti hrával za "rossoneri" a pomohol klubu k zisku majstrovského titulu v Serie A v roku 2011.

 

"Zlatan dal slovo LA Galaxy, že ak splnia jeho podmienky, zostane v tíme, čo sa napokon potvrdilo. Mohol to byť krásny príbeh, pretože by priniesol kvalitu do nášho tímu. Nemôžeme povedať, že by obe strany nerozmýšľali o presune do Milána, ale nie je to možné," vyjadril sa 49-ročný funkcionár, ktorý počas hráčskej kariéry vyhral s Brazíliou majstrovstvá sveta. Ibrahimovič pôsobí v USA od marca tohto roka a v 27 štartoch v tamojšej MLS dosiahol 22 presných zásahov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies