Do Enterprise Ethereum Alliance vstúpilo 48 nových členov

NETKY.SK • 19 Október 2017, 15:20 • 2 min
Do Enterprise Ethereum Alliance vstúpilo 48 nových členov

NEW YORK – Do Enterprise Ethereum Alliance vstúpilo 48 spoločností, vrátane spoločnosti HP Enterprise (HPE), ktorá je súčasťou Hewlett-Packard.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Zoznam nových členov je rôznorodý, od rôznych startupov, cez IT až po finančné a akademické inštitúcie. Medzi nových členov patrí aj University of New South Wales alebo dokonca ruská banka Sberbank.

"Vstup do EEA je pre spoločnosť Hewlett Packard Enterprise významným krokom," uviedol vo vyhlásení Markus Ogurek zo spoločnosti HPE.

 

img

 

O aliancii EEA sa prvýkrát hovorilo v januári tohto roku, ale formálne debutovala až koncom februára, keď jej podporu vyjadrili spoločnosti ako JP Morgan Chase, British Petroleum (BP), Microsoft a niekoľko ďalších etablovaných spoločností a blockchain startupov.

Odvtedy sa do aliancie pridávajú ďalšie a ďalšie spoločnosti, ako napríklad japonská telekomunikačná spoločnosť KDDI, vláda indického štátu Andhra Pradesh alebo najväčšia ruská banka Sberbank. Všetkých členov aliancie EEA nájdete TU.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies