Do dverí bratislavskej firmy hodil neznámy mladík zápalnú fľašu

NETKY.SK • 18 Február 2013, 15:16 • 2 min
Do dverí bratislavskej firmy hodil neznámy mladík zápalnú fľašu

BRATISLAVA - Do zamrežovaných dverí firmy na Škultétyho ulici v Bratislave hodil v nedeľu (17.2.) krátko pred 20.20 h doposiaľ neznámy páchateľ zápalnú fľašu. Po asi 20-ročnom mužovi pátra polícia.

slovakia

left justify in out

"V dôsledku uvedeného konania prišlo k zadymeniu časti steny na bytovom dome a poškodeniu okenného rámu. Ďalšie škody v súčasnosti nie sú známe," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová s tým, že k zraneniu osôb nedošlo.

Muž má asi 20 rokov a približne 170 cm. Podľa doterajších zistení polície mal oblečenú tmavú modrú bundu s červenými pásmi na rukávoch. 

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní. Akékoľvek informácie, ktoré by pomohli k vypátraniu páchateľa, môžu občania oznámiť na bezplatné číslo 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona