Do domu Chrisa Browna sa vlámala neznáma žena

NETKY.SK • 7 Máj 2015, 18:38 • 2 min
Do domu Chrisa Browna sa vlámala neznáma žena

USA - Do kalifornského domu amerického r'n'b speváka Chrisa Browna sa vlámala neznáma 21-ročná žena. Informoval o tom portál TMZ.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný rodák z Tappahannocku vo Virgínii bol počas ostatných dní v Las Vegas, domov sa vrátil v sprievode bodyguardov až v stredu okolo 21:00.

Skupina si na podlahe vo vstupnej hale všimla pohodené ženské oblečenie. Začala preto zisťovať, ako sa tam dostalo, pričom na kuchynskej linke objavila nápis „Milujem ťa“. Spevák a jeho tím pokračovali v pátraní a zistili, že na Brownovej posteli leží nahá žena. Následne privolali policajtov, ktorí nepozvanú hostku zatkli a odviedli na stanicu, kde ju obvinili z vlámania a vandalizmu. 

 

Ochrancovia zákona predpokladajú, že spevákova fanúšička pobudla vo vile v Agoura Hills dlhší čas. V dreze totiž našli špinavý riad a zvyšky jedla. Počas pobytu v interpretovom dome sa jej tiež podarilo zničiť dve autá, na ktoré sprejom napísala „Pani Brownová“. 

 

Chris Brown má na konte zatiaľ sedem štúdioviek - sólovky Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011), Fortune (2012), X (2014) a tiež spoločný album s rapperom Tygom s názvom Fan Of A Fan: The Album (2015). K jeho najúspešnejším singlom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss (feat. T-Pain), With You, Forever, Yeah 3x, Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes), Turn Up The Music, Don't Wake Me Up a Loyal (feat. Lil Wayne & Tyga). V roku 2012 získal za nahrávku F.A.M.E. cenu Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album. Zviditeľnil sa tiež napadnutím speváčky Rihanny či konfliktami s Drakeom a Frankom Oceanom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies