Do domov viacerých známych amerických osobností sa ktosi vlámal: Okradli aj Rihannu!

NETKY.SK • 3 Október 2018, 08:07 • 2 min
Do domov viacerých známych amerických osobností sa ktosi vlámal: Okradli aj Rihannu!

WASHINGTON - Losangeleská polícia riešila prípad série lúpeží v domoch známych osobností, zadržala štyri podozrivé osoby.

slovakia

left justify in out

Medzi poškodenými sú speváčky Rihanna a Christina Milian, bejzbalová hviezda Yasiel Puig či hráč amerického futbalu Robert Woods. 

 

Zadržaní sú traja muži vo veku 18-19 rokov a matka jedného z nich. Polícii sa u podozrivých podarilo zaistiť viacero predmetov pochádzajúcich z vlámaní vrátane luxusných náramkových hodiniek, kabeliek, šperkov a mobilných telefónov.

 

img

Veci odcudzené počas viacerých krádeží

Zdroj: SITA

 

Okrem toho sa u štvorice našiel aj zoznam s menami ďalších potenciálnych obetí, medzi ktorými nechýbali herec Matt Damon, herečka Viola Davisová či basketbalová hviezda Lebron James.

 

img

Zdroj: SITA

 

Vlámania do domov vykonávali zadržaní v čase, keď nikto nebol doma, čo zisťovali na základe rôznych odkazov, ktoré celebrity nechávali na sociálnych médiách.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona