Do charitatívnych aukcií sa zapojili aj známe tváre

NETKY.SK • 19 Október 2013, 16:39 • 2 min
Do charitatívnych aukcií sa zapojili aj známe tváre

BRATISLAVA - Výťažok poputuje na konkrétnu výzvu, ktorých je v neziskovej organizácii zaregistrovaných vyše 200.

slovakia

left justify in out

Herečku Janu Lieskovskú a spevákov Roba Pappa a Jakuba Petraníka spojil pozitívny vzťah ku charite. Každý z nich sa rozhodol podporiť projekt neziskovej organizácie ĽudiaĽuďom.sk. Tá sa usiluje zbierať finančné prostriedky elektronickými aukciami. V zozname dražieb, ktoré sa dražia prostredníctvom darcovského portálu, sa môže objaviť každá zaujímavá kniha, hudobné CD, šperk, iný tovar, služba či zážitok, ktorým chcú ľudia podporiť dobrú vec.

Výťažok poputuje na konkrétnu výzvu, ktorých je v neziskovej organizácii zaregistrovaných vyše 200. Práve tento spôsob pomoci zaujal známe tváre slovenského šoubiznisu a rozhodli sa do projektu zapojiť. Každý sa rozhodol venovať zážitok spojený so svojou obľúbenou činnosťou.

O Jane Lieskovskej je známe, že miluje svoju prácu, z ktorej má najväčšiu radosť práve vtedy, keď cíti pozitívnu energiu od spokojných divákov, či už sediacich pred televíznou obrazovkou alebo v divadelnom hľadisku. S herectvom súvisí aj jej aukcia. Janka, ako hlavná postava muzikálu Princ a Večernica, by rada niekomu ukázala, ako to vyzerá v zákulisí tohto divadelného predstavenia, v maskérni, kostymérni, divadelnom bufete či priamo na javisku. V divadelnom titule herečka dokonca lieta, čo si bude môcť víťaz aukcie sám vyskúšať. Od Divadla Nová scéna navyše dostane rozprávkovú knihu s rovnomenným názvom od Ľubomíra Feldeka, s podpismi autorov a vstupenky na rozprávku pre celú rodinu.

"Takíto ľudia a ich blízki musia bojovať za každý jeden deň a sú vďační za každý malý boj, ktorý vyhrajú nad zákernosťou choroby a situácie, v ktorej sa z tohto dôvodu ocitli. Sú vďační za každý jeden východ slnka a za to, že majú ďalšiu možnosť pokúsiť sa zmeniť a zvrátiť nepriaznivosť osudu, nevzdávajú sa a robia pre svoje dieťa všetko, čo môžu," vyznala sa herečka, prečo sa rozhodla podporiť výzvu Marcela, chlapca, ktorý bojuje so zákernou onkologickou recidívou.

Jakub Petraník sa rozhodol svoju aukciu spojiť s vysnívaným autom. Spevák si svoju túžbu prednedávnom splnil. Má nové auto a za volantom trávi nespočetné hodiny času. Teraz sa rozhodol pripraviť nezvyčajný deň "v spolupráci s dopravným prostriedkom" niekomu inému. Víťaz aukcie bude môcť nechať svoje auto doma, keďže mladý prešovský spevák ho ráno osobne vyzdvihne, odvezie do práce a po práci odvezie naspäť domov, s malou zastávkou v kaviarni na kávu a koláč.

Robo Papp sa zasa podelí o svoje kulinárske umenie. O spevákových schopnostiach za sporákom sa na vlastnej koži presvedčí ten, kto vydraží jeho aukciu na portáli ĽudiaĽuďom.sk. V jednej z bratislavských reštaurácii Robo pripraví trojchodové menu pre dvoch, konkrétne predjedlo, hlavné jedlo a dezert. Ako malý bonus pridá aj svoj podpísaný album.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies