Do Česka dorazí svetový unikát, Kometa privíta Plzeň pod holým nebom

NETKY.SK • 11 November 2015, 17:20 • 2 min
Do Česka dorazí svetový unikát, Kometa privíta Plzeň pod holým nebom

BRNO - Českí hokejoví fanúšikovia si na začiatku roku 2016 budú môcť vychutnať svetový unikát. V rámci zápasu najvyššej domácej súťaže nastúpi 3. januára Kometa Brno proti Škode Plzeň pod holým nebom.

slovakia

left justify in out

Stretnutie sa odohrá za brnenskými Lužánkami, kde mal kedysi miestny extraligový klub svoj domáci stánok. Organizátori českého "Winter Classic" pripravia klzisko s tribúnami pre viac ako 20.000 fanúšikov. Ak sa kapacita mobilnej konštrukcie naplní, padne rekord v počte divákov na zápas nielen v rámci českej extraligy, ale aj bývalej československej súťaže. Dosiaľ ho drží duel zo sezóny 1962/63 medzi Spartakom Sokolovo (dnešná Sparta Praha, pozn. red.) a Slovanom Bratislava, ktorý videlo 19.000 divákov.

 

"Ide o výnimočnú udalosť, ktorá nemá v Česku obdobu. Sme veľmi radi, že môžeme byť jej súčasťou. Hrať za Lužánkami a pred tribúnami pre 20.000 divákov bude veľký zážitok pre všetkých. Pevne verím, že na zápas vyrazia aj naši skvelí fanúšikovia a poženú nás k víťazstvu," zaželal si na oficiálnom webe generálny manažér plzenského klubu Martin Straka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies