Do Brazílie prileteli Ronaldovi Portugalčania

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 12:22 • 2 min
Do Brazílie prileteli Ronaldovi Portugalčania

CAMPINAS - Na mieste činu je už aj najlepší z najlepších, do Brazílie na futbalové majstrovstvá sveta pricestovala v stredu výprava portugalskej reprezentácie s hviezdnym Cristianom Ronaldom.

slovakia

left justify in out

Pri vystupovaní z lietadla na letisku pri meste Campinas asi sto kilometrov od Sao Paula nejavil najlepší futbalista planéty pri zdravení fanúšikov žiadne známky problémov s ľavou nohou. Zranenie kolena a stehna ohrozuje plnohodnotnú účasť krídelníka Realu Madrid na šampionáte. Po dvoch týždňoch oddychu v utorok nastúpil na prípravný zápas s Írskom (5:1), bol to jeho prvý štart od víťazného finále Ligy majstrov, odohral z neho 65 minút.

"Samozrejme, že vysoké víťazstvo nám zdvihlo sebavedomie. Nemenej dôležitý bol návrat Ronalda," povedal obranca Fábio Coentrao. 

 

Tréner Paulo Bento mal o najbližšom programe po prílete jasno. "Pokúsime sa oddychovať tak veľa, ako sa len bude dať, ale na prvý zápas musíme byť stopercentne pripravení," povedal portugalský kormidelník a zaželal si: "Dúfame, prajeme si, túžime po podpore od Brazílčanov." 

 

Portugalčanov v G-skupine postupne čakajú Nemci, Američania a Ghančania. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies