Do Bratislavy prídu trofej Ligy majstrov, Capello i McManaman

NETKY.SK • 8 September 2014, 12:50 • 2 min
Do Bratislavy prídu trofej Ligy majstrov, Capello i McManaman

BRATISLAVA - Svetoznámy tréner Fabio Capello a bývalý anglický reprezentant Steve McManaman pricestujú 26. septembra na Slovensko a spoločne s nimi privezú do Bratislavy aj trofej pre víťaza Ligy majstrov.

slovakia

left justify in out

V rámci UEFA Champions League Trophy predstavia pohár futbalovým fanúšikom v Bratislave, kde ho vystavia v špeciálne pripravenom stane na námestí pri nákupnom centre Eurovea. Trofej pobudne v Bratislave do nedele 28. septembra.

 

Capello a McManaman sú ambasádormi projektu, tréner za spoločnosť UniCredit a bývalý hráč za Európsku futbalovú úniu. Súčasťou UEFA Champions League Trophy Tour bude aj výstava UniCredit Walk of Champions, ktorá predstaví futbalovú Ligu majstrov. Počas UEFA Champions League Trophy Tour môže byť pri stane dosť veľký nátresk, takže organizátori odporúčajú zabezpečiť si rýchly prístup s možnosťou vstupu cez prednostný vchod. Stačí sa zaregistrovať na www.unicredit.eu/champions. Registrovaní návštevníci dostanú kartu - FAST PASS, kde okrem prednostného vstupu získajú svoju osobnú stránku, kde sa zobrazia fotky a všetko, čo zažijú v uličke šampiónov počas UEFA Champions League Trophy Tour. 

 

Capello ako aktívny hráč pôsobil v AS Rím, Juventuse Turín či AC Miláno. Za Taliansko nastúpil 32-krát a dal osem gólov. Ako tréner viedol AC Miláno, Real Madrid, AS Rím, Juventus Turín, anglickú futbalovú reprezentáciu a od roku 2012 je na lavičke Ruska. V pozícii trénera vyhral päťkrát taliansku Serie A, raz Ligu majstrov i európsky Superpohár, dvakrát španielsku La Ligu. McManaman je rodák z Liverpoolu, dlhé roky hrával za FC. V roku 1999 dnes 42-ročný bývalý ofenzívny stredopoliar prestúpil do Realu Madrid a neskôr do Manchestru City. Za Anglicko odohral 37 zápasov a dal tri góly.V



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona