Do Bratislavy príde novozélandská rapperka a speváčka Ladi6

NETKY.SK • 14 Jún 2013, 08:40 • 2 min
Do Bratislavy príde novozélandská rapperka a speváčka Ladi6

BRATISLAVA - V bratislavskom Ateliéri Babylon sa 14. septembra predstaví novozélandská rapperka a speváčka samojského pôvodu Ladi6, ktorá podobne ako Nneka či Selah Sue vo svojej tvorbe mieša hip-hop so soulom, r'n'b a reggae.

slovakia

left justify in out

Prvých sto vstupeniek na jej koncert je v predaji na webstránke www.orepole.sk v cene 12 eur, po ich vypredaní cena stúpne na 15 eur. Na mieste bude vstupné 20 eur.

Tridsaťročná Ladi6, vlastným menom Karoline Tamati, je rodáčkou z novozélandského Christchurchu, no v mladosti aj spolu s rodičmi žila rok a pol v Afrike. Po návrate na Nový Zéland založila v roku 1999 skupinu Sheelahroc, ktorá zaznamenala úspech so singlom If I Gave U Th' Mic. Po rozpade tejto skupiny založila formáciu Verse Two, s ktorou predskakovala na koncertoch interpretov ako The Roots, De La Soul alebo 50 Cent. V roku 2008 potom vydala debutovú sólovku Time Is Not Much, na ktorú nadviazala druhým a zatiaľ posledným albumom The Liberation Of... (2010). V Bratislave Ladi6 aj so svojou kapelou predstaví skladby z oboch týchto nahrávok rovnako ako tiež z pripravovaného tretieho albumu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies