Do Bratislavy príde anglický rapper a spevák Example

NETKY.SK • 4 August 2016, 13:57 • 2 min
Do Bratislavy príde anglický rapper a spevák Example

BRATISLAVA - V bratislavskom Majestic Music Clube (MMC) vystúpi v sobotu 24. septembra anglický rapper a spevák Example.

slovakia

left justify in out

Pre 34-ročného rodáka z Londýna pôjde o druhý koncert na Slovensku, keďže v roku 2012 sa predstavil na festivale Grape. V Bratislave by mali zaznieť aj skladby z jeho pripravovanej šiestej štúdiovky, ktorej názov ani termín vydania však zatiaľ nie sú známe. Z novinky rapper predstavil iba singel Whisky Story.


Example, vlastným menom Elliot John Gleave, debutoval v roku 2006 remixovou nahrávkou We Didn't Invent The Remix. O rok neskôr vydal svoj prvý štúdiový album s názvom What We Made.

 

Známejším sa však stal až vďaka druhej štúdiovke Won't Go Quietly (2010), na ktorej sa posunul k tanečnej hudbe. S tretím albumom Playing In The Shadows (2011) sa mu podarilo dobyť UK Chart.

 

Neskôr vydal ešte štúdiovky The Evolution Of Man (2012) a Live Life Living (2014). Okrem toho má na konte aj tri kompilácie a tri mixtapey a venuje sa aj herectvu a réžii filmov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies