Do bločkovej lotérie za týždeň zaregistrovali vyše 3,2 milióna bločkov

NETKY.SK • 23 September 2013, 11:25 • 2 min
Do bločkovej lotérie za týždeň zaregistrovali vyše 3,2 milióna bločkov

BRATISLAVA - Do Národnej bločkovej lotérie bolo prvý týždeň, teda od 16. do 22. septembra, zaregistrovaných spolu 3.214.725 bločkov. TASR o tom dnes informoval hovorca Tiposu Rastislav Čépe.

slovakia

left justify in out

"Z toho sa prostredníctvom internetu (vrátane prostredníctvom mobilných aplikácií) zrealizovalo 3.072.474 registrácií, prostredníctvom SMS 23.179 registrácií. V zberniach Tiposu bolo zaregistrovaných 111.700 bločkov a cez pokladne spoločnosti ŠEVT 7.372 bločkov," vyčíslil.

V lotérii sú použiteľné bločky vydané za nákup v obchodoch od 1. septembra tohto roka a ich hodnota musí byť minimálne jedno euro. Blok nemôže byť starší ako dva mesiace a každý pokladničný doklad možno do lotérie prihlásiť iba raz. Registrácia je bezplatná prostredníctvom mobilných aplikácií, cez internet alebo v partnerských obchodných sieťach. Tými sú v súčasnosti ŠEVT a FaxCopy, rokuje sa však aj s ďalšími. Ďalšou možnosťou registrácie sú zberné miesta Tiposu, kde sa platí manipulačný poplatok 20 centov, a prostredníctvom zaslania SMS. Autorizačné správy, ktoré zákazníkovi prídu pri registrácii, budú zadarmo, za registračnú SMS zaplatí tipujúci 0,12 eura.

Od 30. septembra každých 14 dní získa desať vyžrebovaných finančnú výhru v hodnote od 100 do 10.000 eur. Každých 28 dní sa budú tiež žrebovať výhercovia Druhej šance, v ktorej možno získať osobný automobil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies