Do bitky v hoteli pod Sněžkou pre cigaretový dym sa zapojilo okolo 20 hostí

NETKY.SK • 8 Január 2019, 20:53 • 2 min
Do bitky v hoteli pod Sněžkou pre cigaretový dym sa zapojilo okolo 20 hostí

TRUTNOV - Približne 20 hotelových hostí sa zapojilo do bitky, ktorá vypukla v noci na pondelok v reštaurácii jedného z hotelov v meste Pec pod Sněžkou v najväčšom českom pohorí Krkonoše na severovýchode krajiny.

slovakia

left justify in out

Bitkárov musela nakoniec upokojovať polícia, napísal v utorok spravodajský portál Novinky.cz. Výtržnosti odštartovala výmena názorov medzi skupinou hostí oslavujúcich narodeniny a ďalšími hosťami v spoločenskej miestnosti. Oslávenci pod vplyvom alkoholu začali v spoločenskej miestnosti fajčiť, čo sa však nepáčilo ostatným hosťom.

 

Nasledovala potýčka, pri ktorej padali nadávky aj údery päsťami. Do ruvačky pre cigaretový dym v priestoroch, kde zákon zakazuje fajčiť klasické cigarety, sa zapojil aj hotelový personál, ktorý sa pokúšal vášne upokojiť.

 

Konflikt prišla nakoniec riešiť polícia. Doviedla si aj psovodov so psami, ale ich zásah nebol nutný. "Keď sme prišli, bolo to tam už vcelku pokojné," opísal situáciu policajný hovorca Lukáš Vincenc.

 

Škody na majetku hotela vyčíslili na 15.000 českých korún (585 eur). Účastníkom bitky hrozia za výtržnosť v prípade odsúdenia až dva roky väzenia, dodali Novinky.cz.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona