Do Bayernu sa vracia legenda, s klubom už v minulosti vyhral všetky trofeje

NETKY.SK • 5 Október 2017, 10:33 • 2 min
Do Bayernu sa vracia legenda, s klubom už v minulosti vyhral všetky trofeje

MNÍCHOV - Futbalový klub FC Bayern Mníchov angažuje podľa informácií denníka Bild za nového trénera Juppa Heynckesa. Úradujúci nemecký majster túto správu zatiaľ nepotvrdil.

slovakia

left justify in out

Ak sa 72-ročný Heynckes stane koučom bavorského klubu, bude to už štvrtýkrát. Doteraz viedol mníchovských futbalistov od roku 1987 do októbra 1991, druhýkrát od apríla do júna 2009 a do tretice v rokoch 2001 - 2013. V roku 2013 dosiahol s Bayernom "treble" - vyhral majstrovský titul, Nemecký pohár a Ligu majstrov - a skončil svoju trénerskú kariéru.

Podľa informácií magazínu Kicker vzhľadom na zdĺhavosť rokovaní s Thomasom Tuchelom, bývalým trénerom Borussie Dortmund, klub upustil od jeho angažovania. Prezident Bayernu Uli Hoeness pre mníchovské noviny Abendzeitung potvrdil, že klub sa už rozhodol v otázke nástupcu Carla Ancelottiho. Hoeness sa vyjadril, že na Oktoberfeste stretol bývalého trénera Bayernu Pepa Guardiolu a informoval ho o rozhodnutí klubu: "Išlo čisto o priateľské stretnutie. Povedal som mu, že o niekoľko dní budeme prezentovať nového trénera. Odsúhlasil nám to."


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies