Do baráže posunú Slovensko štyri možnosti. Pozrite si, aké

NETKY.SK • 9 Október 2017, 16:23 • 2 min
Do baráže posunú Slovensko štyri možnosti. Pozrite si, aké

Akú šancu dostať sa do baráže má Slovensko? Odpoveď je jednoduchá: sú iba štyri možnosti a kľúčové sa hrajú už dnes večer.

slovakia

left justify in out

Dve z nich sú pravdepodobnejšie ako zvyšné dve, ale senzácií už v tejto kvalifikácii bolo dosť, takže si ich zhrňme všetky. Pravdou je, že ak sa do baráže nedostaneme už dnes večer, zostane to iba v rovine sci-fi.

 

Dnes večer:

 

1. Skupina D 

 

Duel Wales - Írsko (20.45) skončí remízou.

 

Najpravdepodobnejšia možnosť. Aj stávkové kancelárie tipujú tento zápas ako remízový, Tipos má kurz 3,15, Fortuna dokonca 3,05, Niké 3,1. Dá sa to prepokladať j z pohľadu vyrovnanosti oboch tímov, ich ostrovného štýlu a rivality. Do karát nám hrá aj to, že obe mužstvá majú v prípade víťazstva istú baráž. 

 

Tip redakcie: Bude remíza, naši postúpia do baráže!

 

2. Skupina D

 

Duel Srbsko - Gruzínsko (20.45) skončí výhrou Weissových zverencov.

 

Druhá najmenej pravdepodobná možnosť zo všetkých. Niežeby si nemohli tréneri Ján Kozák  a Vlado Weiss starší zavolať a dohodnúť tento scenár, iná vec je, ako by to hráči Gruzínska na ihrisku realizovali. Veľkým favoritom zápasu je totiž Srbsko, ktoré víťazstvo posúva priamo na šampionát. Svedčia o tom aj kurzy 1,15 až 1,13. Malilinko nádeje dáva fakt, že weissovci už zdolali aj Španielov (pravda, v prípravnom zápase) a mentalita Balkáncov je trošičku nabúraná, pretože z pohodlného postupu je drobný zádrhel.

 

Tip redakcie: Srbsko vyhrá o dva góly, našim nepomôže.

 

3. Skupina I

 

Duel Ukrajina - Chorvátsko (20.45) skončí remízou.

 

Druhá najpravdepodobnejšia možnosť. V tomto prípade už stávkovky taký remízový zápas nevidia (zhodné kurzy 3,3), vo všetkom ostatnom sa toto stretnutie podobá na ostrovný duel Wales - Írsko. Obe mužstvá sa v prípade víťazstva dostanú do baráže, obe sú vyrovnané. 

 

Tip redakcie: Chorvátsko vyhrá o gól a pôjde do baráže.

 

Zajtra:

 

4. Skupina H

 

Duel Grécko - Gibraltar (20.45) skončí nevýhrou Grécka a zároveň Bosna vyhrá v Estónsku.

 

Číra fantázia, že? Takže buďme realisti a dúfajme, že sa na zázraky nebudeme musieť spoliehať. Je síce pravdou, že naši s Gibraltarom iba remizovali, to však bolo po sezóne, nastúpilo tam vtedy naše céčko a o nič (v úvodzovkách) nešlo.

 

Tip redakcie: Gréci vyhrajú o 4 góly a viac a zahrajú si baráž.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies