Do Banskej Bystrice prišlo kvarteto Američanov

NETKY.SK • 30 Júl 2013, 19:35 • 2 min
Do Banskej Bystrice prišlo kvarteto Američanov

BANSKÁ BYSTRICA - S prípravou na ľade na novú extraligovú sezónu začínajú aj hokejisti HC'05 Banská Bystrica.

slovakia

left justify in out

Tréner Vladimír Országh má k dispozícii trojicu brankárov - Američana Zana Kalembu, Juraja Hollého a Andreja Košarišťana. V obrane z minulej sezóny zostali Lukáš Bambúch, Michal Styk, Jakub Predajniansky, Tomáš Devečka a Mislav Rosandič, novými tvárami v defenzíve sú Američania Eric Meland, Chris Saracino a Ondrej Zošiak. Veľké zmeny nastali pod Urpínom v útoku. Po deviatich rokoch v Česku sa do materského klubu vracia Lukáš Handlovský. Do Banskej Bystrice prichádzajú aj Američan Patrick White, Čech Petr Kafka, Ľuboš Fajčák a Jakub Žilka. V tíme zostal kapitán Michal Hudec a aj ďalší hráči - Radomír Heizer, Radoslav Macík, Patrik Lamper, Mário Lunter, Tomáš Zigo, Dominik Hegyi, Vladimír Dolník či Rastislav Gašpar.

Na skúške sú v tíme "baranov" obrancovia Štefan Ejem, Alexander Georgievský, Borna Šilovič, Krišs Grundmanis, útočníci Miroslav Božík a Michal Glemba. V tíme HK Orange 20 bude pôsobiť v sezóne 2013/2014 kvarteto Banskobystričanov - brankár Richard Sabol, obrancovia Marián Mikuš, Daniel Gachulinec a útočník Eduard Šimun.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies