Do aukcie Adeli ponúkol Michal David fotku s Eltonom Johnom

NETKY.SK • 20 Október 2014, 10:53 • 2 min
Do aukcie Adeli ponúkol Michal David fotku s Eltonom Johnom

PIEŠŤANY - Nečakaným príspevkom obohatil ponuku charitatívneho aukčného salónu Adeli spevák Michal David. Do aukcie, na ktorej bude sám spievať, venoval v prospech postihnutých detí aj dospelých fotografiu, na ktorej je spoločne so svetoznámym spevákom a skladateľom Eltonom Johnom, vlastnoručne obidvomi podpísanú.

slovakia

left justify in out

Tento nevšedný zberateľský kúsok a okrem toho dobrý pocit z pomoci tým, ktorí to potrebujú, si bude môcť odniesť jeden z návštevníkov 4. ročníka Charitatívneho aukčného salóna Adeli, ktorý sa uskutoční v piešťanskom Kursalóne vo štvrtok 23. októbra o 19.30 hodine. Výťažok z dražby tejto fotografie a z dražby 40 diel popredných slovenských výtvarníkov bude rozdelený medzi sedem pacientov s neurologickými poruchami pohybu na zabezpečenie kvalitnej rehabilitácie. O fotografii, ktorej sa David vzdal v prospech postihnutých a ponúkol ju do dražby, povedal, že je z koncertu v Prahe v roku 2010. „Konal sa dva týždne pred koncertom k mojim 50. narodeninám. Pre mňa to bol úžasný darček, pretože dostať sa k Eltonovi na jeho koncerte do zákulisia a osobne mať možnosť sa s ním porozprávať, je viac-menej nemožné. K tomu som dostal aj pozvánku na charitatívny koncert Lady Gaga u Eltona Johna vo Windsore, kde som sa s ním opäť stretol a kde mi aj podpísal fotografiu. Spoznal ma a hneď sa pýtal, ako dopadol koncert,“ uviedol spevák Michal David. 
     

Informovala Miriam Juhanesovičová, predsedníčka Asociáce pomoci postihnutým Adeli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona