Do 30 rokov sa ľudia budú sobášiť s robotmi, sú krajšie a atraktívnejšie

NETKY.SK • 20 December 2016, 20:00 • 2 min
Do 30 rokov sa ľudia budú sobášiť s robotmi, sú krajšie a atraktívnejšie

LONDÝN – V dnešnej dobe sa roboti čoraz viac využívajú ako sexuálne hračky. Prvenstvo má v tejto oblasti Japonsko. Robotické bábiky vyzerajú úplne ako živé ženy a na ich vývoji sa stále pracuje. Najmodernejšie kusy už vedia aj rozprávať a trochu sa pohybovať.

slovakia

left justify in out

Úloha robotov v ľudskom živote však bude mať čoskoro omnoho vážnejšiu úlohu ako len sexuálne potešenie. Počas následujúcich 30 rokov by sa mali roboti stať súčasťou rodín. Vedci tvrdia, že ľudia sa s nimi budú sobášiť pretože budú atraktívnejší ako ľudia.

 

img

 

Robot nezostarne, neodvráva, nemá žiadne potreby či odlišný názor, je to dokonalý otrok a tak sa človek vo svojej sociálnej lenivosti bude čoraz viac utiekať k stojom s umelou inteligenciou. Podľa vedcov si s nimi ľudia budú vytvárať aj emočné väzby, teda budú ich milovať.

 

"Prvé manželstvo s robotom vznikne do roku 2050," povedal autor najpredávanejších erotických bábik Dr. David Levy počas konferencie v Londýne. "Sex a láska s robotmi na ľudskej úrovni sa teraz môže zdať vzdialená, ale v budúcnosti to bude úplne bežná vec,“ dodal.

 

Doktor Levy je presvedčený, že vďaka umelej inteligencii, môže stroj presne zistiť typ sexuálnej túžby človeka a tým pádom mu vyhovieť. Roboti budú mať tiež estetickú výhodu. Tvorcovia ich poskladajú s dokonalou postavou a krásnou tvárou. Už dnes sa dá robot poskladať na mieru podľa požiadaviek zákazníka, samozrejme to niečo stojí.

 

Ľudia, ktorí sa v dnešnej dobe tak mordujú s diétami a snažia sa vyzerať trochu lepšie, budú mať o mnoho silnejšiu konkurenciu. Autory myšlienky tiež tvrdia, že ľudia si s robotmi budú môcť splniť tajné túžby, o ktorých sa hanbia povedať svojim partnerom.

 

Ak ste sa niekedy platonicky zamilovali do nejakej celebrity, už nebudete môcť iba snívať. Roboti budú vyrábať aj s dizajnom známych osobností, takže si budete môcť kúpiť napríklad „Rihannu“ a ísť s ňou na rande. 

 

Takto sa vyrábajú:

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies