Dni Vianoc v bratislavskej Inchebe od štvrtka ponúknu handmade výrobky i remeslá

NETKY.SK • 30 November 2022, 14:0 • 2 min
Dni Vianoc v bratislavskej Inchebe od štvrtka ponúknu handmade výrobky i remeslá

BRATISLAVA - Nakúpiť vianočné darčeky, špeciality na sviatočný stôl či pozrieť si tradičné remeslá budú môcť ľudia od štvrtka (1. 12.) na Dňoch Vianoc v bratislavskej Inchebe. Každú sobotu navyše ponúkne Drevené divadlo rozprávkové predstavenie s drevenými bábkami. TASR o tom informovala hovorkyňa Incheby Martina Macková.

slovakia

left justify in out

Dni Vianoc v Inchebe potrvajú do 19. decembra. Návštevníci sa môžu tešiť na ponuku sortimentu od stovky výrobcov, predajcov, drobných živnostníkov a remeselníkov zo Slovenska, Česka, Indie, Poľska, Talianska a Tuniska. "V ponuke predajcov budú zastúpené napríklad klasické či praktické darčeky ako oblečenie, obuv, doplnky do interiéru, kozmetika, kniha či doplnky pre domácich miláčikov, ale aj hodnotnejšie darčeky ako kožené výrobky, kožušiny či bižutéria spolu s remeselnými výrobkami," priblížila hovorkyňa.

 

img

 

Víkendy budú patriť handmade tvorcom a dizajnérom, ktorí sa pochvália originálnymi a hodnotnými ručne vyrábanými drobnosťami. Každú sobotu návštevníkov vždy o 15.00 h privíta rozprávkové drevené bábkové divadlo. "Milý a farebný príbeh o čertovi a Káči návštevníkov zabaví v podobe, ako ho hrávali starí bábkari pred storočiami. Predstavenie trvá 50 minút a končí sa veľkou tancovačkou detí," ozrejmila Macková. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona