Dnešný dátum hromadný záujem o sobáše nevyprovokoval

NETKY.SK • 12 December 2012, 11:45 • 2 min
Dnešný dátum hromadný záujem o sobáše nevyprovokoval

Dnešný dátum hromadný záujem o sobáše nevyprovokoval - Zaujímavosti O svadbu počas dnešného dňa prejavilo v najväčších mestských častiach Bratislavy záujem 15 párov. Pracovníci jednotlivých matrík pre TASR uviedli, že žiadny dramatický nával žiadostí kvôl

slovakia

left justify in out

imgO svadbu počas dnešného dňa prejavilo v najväčších mestských častiach Bratislavy záujem 15 párov. Pracovníci jednotlivých matrík pre TASR uviedli, že žiadny dramatický nával žiadostí kvôli dátumu 12. 12. 2012 nezaznamenali.
      Najviac sobášov, päť, sa dnes koná v bratislavskej Petržalke. Tri páry dnes zosobášia v mestských častiach Ružinov a Staré Mesto. V Novom Meste, ako informovala vedúca tamojšej matriky Viera Zámečníková, sa aj napriek populárnemu miestu svadieb v historickej budove Konskej železnice, dnes uskutočnia iba dva sobáše. Rovnako dva sobáše na dnešný deň eviduje matrika v Karlovej Vsi, ktorú využívajú aj obyvatelia mestských častí Dúbravka a Lamač.
      Pri minuloročnom "magickom dátume" - 11. 11. 2011 bol podľa pracovníkov matrík záujem o svadby o čosi väčší, žiadne výrazné rozdiely to však neboli.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies