Dnes si na večeru pripravíme patizónové krokety

NETKY.SK • 9 September 2013, 13:00 • 2 min
Dnes si na večeru pripravíme patizónové krokety

Suroviny pre 4 osoby: 1 patizón, 6 PL ovsených vločiek, 3 vajíčka, 1 PL polohrubej múky, soľ,

slovakia

left justify in out

Príprava:

Patizón očistíme, nastrúhame na hrubo, osolíme a necháme chvíľu odležať. Vytlačíme šťavu, pridáme ovsené vločky, žĺtky, múku soľ a sneh z bielkov. Premiešame. Lyžicou naberáme krokety a vyprážame na oleji. Podávame s varenými zemiakmi.

Čas prípravy: 60minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies