Dnes sa začína medzinárodná výstava Agrokomplex

NETKY.SK • 20 August 2015, 10:14 • 2 min
Dnes sa začína medzinárodná výstava Agrokomplex

NITRA - Od štvrtka do nedele sa na výstavisku v Nitre uskutoční 42. medzinárodná poľnohospodárska a potravinárska výstava Agrokomplex. V tomto roku by mala rozloha výstavnej plochy presiahnuť 30 000 metrov štvorcových. Počet vystavujúcich firiem by mal presiahnuť 500 a počet návštevníkov 100 tisíc. Informoval o tom Matej Lauko z oddelenia marketingu a komunikácie Agrokomplexu v Nitre.

slovakia

left justify in out

Cieľovou skupinou organizátorov sú výrobné i obchodné firmy poľnohospodárskeho a potravinárskeho zamerania či dodávatelia a dovozcovia poľnohospodárskych strojov a mechanizácie. Medzi najnavštevovanejšie expozície patria každoročne výstavné políčka s ukážkami modernej záhradnej architektúry, zavlažovacích technológií a pestovania rôznych druhov zeleniny.

 

V rámci Národného programu podpory poľnohospodárskych produktov a potravín bude minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Ľubomír Jahnátek slávnostne udeľovať ocenenia Značka Kvality SK vybraným poľnohospodárskym produktom a potravinám. Súčasťou Agrokomplexu bude aj Národná výstava poľnohospodárskych zvierat, výstava vidieckeho cestovného ruchu Regióny Slovenska, živnostenské trhy, farmárske trhy, Dni poľa, výstava o obnoviteľných zdrojoch energie, medzinárodná družstevná kontraktačno–predajná výstava spotrebného tovaru Coopexpo a množstvo ďalších sprievodných podujatí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies