Dnes na večeru pripravíme srbské rebierko

NETKY.SK • 15 August 2011, 12:14 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme srbské rebierko

Dnes na večeru pripravíme srbské rebierko

slovakia

left justify in out

img

Suroviny:

40 dkg bravčové karé, 1 malé lečo, cibuľa, olej, soľ,  vegeta, čierne mleté korenie

Príprava:

Mäso si nakrájame na rezne, naklepeme, mierne osolíme a nakoreníme. Opražíme na rozpálenom oleji z oboch strán, tak aby mäso trocha zhnedlo. Potom ho preložíme do hrnca a na výpeku opražíme do zlatista cibuľu. Mäso zalejeme vodou, pridáme opraženú cibuľu a dusíme dokiaľ mäso nezmäkne. Potom pridáme lečo, dochutíme vegetou a ešte chvíľku dusíme asi 5 minút. Nakoniec si rozmiešame 1 PL solamylu s troškou vody a vlejeme do mäsa, šťava pekne zhustne a ešte raz prevarte. Ako prílohu odporúčame zemiakovú kašu.

Čas prípravy:  1,30 hodiny

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies