Dnes na večeru pripravíme segedínsky guláš

NETKY.SK • 20 Júl 2011, 08:11 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme segedínsky guláš

Dnes na večeru pripravíme segedínsky guláš

slovakia

left justify in out

img

Suroviny:

500 g bravčového mäsa, 500 g kyslej kapusty, 2 cibule, soľ , mleté čierne korenie, rasca, sladká mletá paprika, smotana na varenie, 1-2 PL hladkej múky, 3 PL olej.

Príprava:

V hlbšej panvici speníme na oleji cibuľu nakrájanú na kocky. Pridáme červenú papriku a trošku pomiešame, dáme pozor, aby sme papriku nepripálili. Potom pridáme mäso nakrájané na kocky a opražíme. Podlejeme vodou, osolíme, okoreníme a pridáme rascu a dusíme až dovtedy, kým mäso nie je polomäkké. Nakoniec pridáme kapustu , zalejeme ešte vodou a necháme dodusiť. V smotane rozhabarkujeme múku a vlejeme do zmesi a necháme prejsť varom. Podávame s knedľou.

Čas prípravy:  0,50 hodiny

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies