Dnes na večeru pripravíme rybie karbonátky.
Suroviny pre 4 osoby:
400 g rybie filé, 2 rožky, 4 lyžice zomletých ovsených vločiek, 1 vajíčko, korenie na ryby, soľ, strúhanka na obaľovanie, olej na vyprážanie
Príprava:
Filé zomelieme na mäsovom mlynčeku, osolíme, okoreníme, pridáme vajíčko, ovsené vločky a rožky, ktoré sme namočili do vody a vyžmýkali. Premiešame, dochutíme soľou. Ak je zmes riedka, pridáme trošku strúhanky. Formujeme fašírky, obaľujeme v strúhanke a vyprážame na oleji. Podávame so zemiakovou kašou, alebo zeleninovým šalátom.
Čas prípravy: 90 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies