Dnes na večeru pripravíme restovanú kuraciu pečienku.

NETKY.SK • 7 Október 2010, 11:48 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme restovanú kuraciu pečienku.

Dnes na večeru pripravíme restovanú kuraciu pečienku.

slovakia

left justify in out

img

Suroviny na 4 porcie:

400 g kuracích pečienok, 4 cibule, 3 strúčiky cesnaku, 4 KL oleja, 1 lyžicu podravky, mleté čierne korenie, trochu rasce a majoránu, 1 lyžicu paradajkový pretlak, 1 paradajku, l KL sladkej papriky, štipka pálivej papriky, 1 dcl vody.

Príprava:

Nakrájanú cibuľu na kolieska a pretlačený cesnak dusíme na oleji. Pridáme sladkú a pálivú papriku, paradajkový pretlak, nakrájanú paradajku, podravku a podusíme. Na tomto základe prudko opečieme očistené kuracie pečienky a zalejeme 1 dcl vody. Dochutíme ostatným korením a dusíme. Nakoniec pridáme ešte 1 KL paradajkového pretlaku, prejdeme varom a podávame. Ako prílohu podávame zemiakovú kašu a sterilizovanú uhorku.

Čas prípravy: 45 minút

Prajeme Vám dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies