Dnes na večeru pripravíme novohradský rezeň.

NETKY.SK • 8 November 2011, 00:43 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme novohradský rezeň.

Dnes na večeru pripravíme novohradský rezeň.

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

800 g bravčového karé, mleté čierne korenie, bujón, 2 ČL sladkej mletej papriky, soľ, 1 cibuľu, 1 konzervu šampiňónov, 200 ml sterilizovaného leča, 1 ½ PL hladkej múky, 1 smotana na varenie, olej,

Príprava:

Mäso nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme a prudko opečieme na oleji. Vyberieme, vo výpeku opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme múku, mletú papriku, zalejeme vodou. Vložíme mäso, bujón, scedené šampiňóny, lečo a udusíme do mäkka. Nakoniec prilejeme smotanu, necháme prejsť varom a odstavíme. Podávame s varenými zemiakmi.

Čas prípravy: 90 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies