Dnes na večeru pripravíme námornícke mäso.

NETKY.SK • 5 Október 2011, 18:55 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme námornícke mäso.

Dnes na večeru pripravíme námornícke mäso.

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

1 kg hovädzieho zadného, soľ, mleté čierne korenie, 120 g masti, 3 cibule, 150 g paradajkového pretlaku, 1 PL hladkej múky, 1 dcl červeného vína, na tvrdo uvarené vajíčka,

Príprava:

Na masti opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme na rezance nakrájané mäso, soľ, korenie a spolu restujeme. Podlejeme vodou, pridáme pretlak , víno a udusíme . Keď je mäso mäkké, zaprášime ho múkou. Servírujeme tak, že do stredu taniera uložíme mäso, naň položíme plátok vajíčka, okolo pridáme prílohu,  ryžu, alebo zemiaky.

Čas prípravy: 120 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies