Dnes na večeru pripravíme fašírku plnenú hubami a vajíčkom.

NETKY.SK • 16 Máj 2011, 07:22 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme fašírku plnenú hubami a vajíčkom.

Dnes na večeru pripravíme fašírku plnenú hubami a vajíčkom.

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

500-700 g pliecka, 5 uvarených vajíčok, huby, soľ, cesnak, 2 rožky, 3 vajcia, mlieko, soľ, mleté čierne korenie, cibuľu

Príprava:

Mäso, cesnak, cibuľu pomelieme, pridáme v mlieku namočené a vyžmýkané rožky, celá vajcia a dobre premiešame. Pripravenú zmes rozložíme na alobal, posypeme dusenými hubami, poukladáme varené vajíčka a zrolujeme. Pečieme na plechu v alobale, podlievame vodou.

Čas prípravy: 75 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies