Dnes na večeru pripravíme cestoviny s aljašskou treskou.

NETKY.SK • 5 Január 2012, 10:38 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme cestoviny s aljašskou treskou.

Dnes na večeru pripravíme cestoviny s aljašskou treskou.

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

1 balík špagiet, pikantné korenie, soľ, 4 vajíčka, kečup, šľahačková smotana, 1 cibuľa, 1 kapia, olivový olej, pažítku, 700 g aljašskej tresky,

Príprava:

Cestoviny uvaríme, scedíme, polejeme olivovým olejom a premiešame. Na oleji speníme cibuľu, pridáme na kocky nakrájanú tresku, osolíme, okoreníme, pridáme kúsky kapie a podusíme. Na dno zapekacej misy rozložíme polovicu špagiet, rybaciu zmes a prikryjeme druhou polovicou špagiet. V smotane rozhabarkujeme vajíčka, kečup, korenie a zalejeme cestoviny. Posypeme pažítkou a zapečieme.

Čas prípravy: 60 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona