Dnes na večeru pripravíme cestoviny s aljašskou treskou.
Suroviny pre 4 osoby:
1 balík špagiet, pikantné korenie, soľ, 4 vajíčka, kečup, šľahačková smotana, 1 cibuľa, 1 kapia, olivový olej, pažítku, 700 g aljašskej tresky,
Príprava:
Cestoviny uvaríme, scedíme, polejeme olivovým olejom a premiešame. Na oleji speníme cibuľu, pridáme na kocky nakrájanú tresku, osolíme, okoreníme, pridáme kúsky kapie a podusíme. Na dno zapekacej misy rozložíme polovicu špagiet, rybaciu zmes a prikryjeme druhou polovicou špagiet. V smotane rozhabarkujeme vajíčka, kečup, korenie a zalejeme cestoviny. Posypeme pažítkou a zapečieme.
Čas prípravy: 60 minút
Prajeme dobrú chuť.