Dnes na večeru pripravíme bravčového vrabca.

NETKY.SK • 21 September 2011, 17:45 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme bravčového vrabca.

Dnes na večeru pripravíme bravčového vrabca.

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

0,5 kg bravčového pliecka, 0,5 kg bravčového bôčika, 3 veľké cibule, 1 hlavičku cesnaku, soľ, rasca,

Príprava:

Mäso pokrájame na väčšie kúsky, uložíme do pekáča, podlejeme vodou, posolíme a pečieme pod alobalom asi 90 minút. Potom pridáme nakrájanú cibuľu, cesnak, celú rascu a odokryté dopekáme asi 15 minút. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom. Výborne sa k tomu hodí aj zemiaková knedľa a kyslá dusená kapusta.

Čas prípravy: 120 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies