Dnes na večeru bravčový plátok s volským okom a opekanými zemiakmi

NETKY.SK • 29 November 2011, 05:42 • 2 min
Dnes na večeru bravčový plátok s volským okom a opekanými zemiakmi

Dnes na večeru bravčový plátok s volským okom a opekanými zemiakmi

slovakia

left justify in out

img

Suroviny:

4 plátky bravčové karé vykostené, soľ, korenie, horčica, vajcia a tuk na prípravu

Príprava:

Karé umyjeme, dobre vyklepeme, osolíme a okoreníme čiernym mletým korením, z oboch strán potrieme horčicou a znovu posypeme korením (podľa chuti). Takto pripravené plátky vložíme na rozpálený tuk v panvici, podľa potreby podlejeme malým množstvom vody a udusíme. Keď mäsko zmäkne vypečieme šťavu a pred servírovaním pridáme na vrch 1 vajce, ktoré pečieme dovtedy, kým bielok nestuhne. Servírujeme s opekanými zemiakmi a s anglickou zeleninou.

Čas prípravy:  0,50 hodiny

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies