Dnes na večeru pripravíme vyprážanú bravčovú krkovičku s hráškovým krémom.

NETKY.SK • 30 Máj 2012, 07:12 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme vyprážanú bravčovú krkovičku s hráškovým krémom.

Dnes na večeru pripravíme vyprážanú bravčovú krkovičku s hráškovým krémom. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 4 plátky krkovičky, 100 ml smotany na varenie, 3 vajíčka, 800 g čerstvého hrášku, soľ, mleté čierne korenie, vývar, hladkú múku, olej, Príprava Krkovičk

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

4 plátky krkovičky, 100 ml smotany na varenie, 3 vajíčka, 800 g čerstvého hrášku, soľ, mleté čierne korenie, vývar, hladkú múku, olej,

Príprava:

Krkovičku umyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme a okoreníme. Hrášok umyjeme, dáme do hrnca, osolíme, podlejeme vývarom a uvaríme do mäkka. Potom prilejme smotanu, necháme prejsť varom a ponorným mixérom rozmixujeme. Krkovičku obalíme v múke, v rozšľahaných vajíčkach a z oboch strán opražíme na oleji. Zdobíme čerstvou zeleninou a bylinkami.

Čas prípravy: 70 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona