Dnes na večeru pripravíme východniarsku polievku. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 0,5 kg jačmenných krúp, 0,5 kg fazule, 0,5 kg údeného mäsa, 5 zemiakov, 3 strúčiky cesnaku, 1 ČL mletého čierneho korenia, 1 PL kôpru, soľ, Príprava Vopred namočenú, alebo fazuľ
Suroviny pre 4 osoby:
0,5 kg jačmenných krúp, 0,5 kg fazule, 0,5 kg údeného mäsa, 5 zemiakov, 3 strúčiky cesnaku, 1 ČL mletého čierneho korenia, 1 PL kôpru, soľ,
Príprava:
Vopred namočenú, alebo fazuľu z konzervy varíme spolu s krúpami a údeným mäsom asi 45 minút. Potom pridáme očistené, na kocky nakrájané zemiaky, cesnak, mleté čierne korenie, kôpor, soľ podľa chuti a dovaríme. Mäso vyberieme, pokrájame na kocky a vložíme späť do polievky. Podávame s chlebom.
Čas prípravy: 90 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies