Dnes na večeru pripravíme tofu na srbský spôsob. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 400 g tofu, 1 malé lečo, 150 g sterilizovaného hrachu, 3 PL oleja, 4 PL sójovej omáčky, 1 cibuľu, 1 hlávkový šalát, kapiu na ozdobu, 100 g tvrdého syra, soľ, rascu, vegetu, grilo
Suroviny pre 4 osoby:
400 g tofu, 1 malé lečo, 150 g sterilizovaného hrachu, 3 PL oleja, 4 PL sójovej omáčky, 1 cibuľu, 1 hlávkový šalát, kapiu na ozdobu, 100 g tvrdého syra, soľ, rascu, vegetu, grilovacie korenie,
Príprava:
Tofu nakrájame na kocky, ochutíme sójovou omáčkou, vegetou, rascou, grilovacím korením a prudko opečieme. V druhej panvici opražíme na oleji nakrájanú cibuľu, pridáme lečo, hrášok, opražené tofu a dochutíme. Podávame s chlebom na šalátových listoch posypané strúhaným syrom a ozdobené kapiou.
Čas prípravy: 45 minút
Prajeme dobrú chuť.