Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
BratislavaBratislava
Biblia
TV program
Moje Netky
03.10.2012 08:31 Gurmán
Dnes na večeru pripravíme tekvicové fašírky.
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
03.10.2012 08:31 Gurmán

Dnes na večeru pripravíme tekvicové fašírky.



Dnes na večeru pripravíme tekvicové fašírky. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 300 g tekvice, 400 g mletého mäsa, 1 vajíčko, 4 ČL plnotučnej horčice, soľ, mleté čierne korenie, 200 ml smotany, 2 PL maizeny, strúhanku, Príprava Tekvicu očistíme, vyberieme jadier


Suroviny pre 4 osoby:

300 g tekvice, 400 g mletého mäsa, 1 vajíčko, 4 ČL plnotučnej horčice, soľ, mleté čierne korenie, 200 ml smotany, 2 PL maizeny, strúhanku,

Príprava:

Tekvicu očistíme, vyberieme jadierka a nastrúhame. Pridáme mäso, vajíčko, 1 ČL horčice, soľ, korenie a strúhanky toľko, aby sa dali tvarovať fašírky. Z oboch strán ich vypražíme na oleji. Do výpeku vlejeme smotanu, nasypeme maizenu, horčicu a necháme prevrieť. Fašírky podávame s varenými zemiakmi preliate omáčkou a zeleninovým šalátom.

Čas prípravy: 60 minút

Prajeme dobrú chuť.



reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  g class="caption" src="images/stories/2012/121003/tek.jpg" border="0" align="left" />

Suroviny pre 4 osoby:

300 g tekvice, 400 g mletého mäsa, 1 vajíčko, 4 ČL plnot



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

NAJČÍTANEJŠIE
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok