Dnes na večeru pripravíme šalát s kuracím mäsom.

Suroviny pre 4 osoby:
1/2 hlávky bielej kapusty, 1 šalátovú uhorku, 1 cibuľu, 2-3 paradajky, 1 tatársku omáčku, 1 PL plnotučnej horčice, soľ, mleté čierne korenie, 100 g syru na strúhanie, 500 g kuracích pŕs,
Príprava:
Kapustu na jemno nakrájame, alebo nastrúhame, pridáme na kocky nakrájanú uhorky, paradajky a cibuľu. Osolíme, okoreníme a premiešame. Kuracie prsia nakrájame tenké pásiky, osolíme okoreníme a prudko opečieme na oleji. Necháme vychladnúť a pridáme k zelenine. V tatárskej omáčke rozmiešame horčicu a zalejeme pripravený šalát. Posypeme strúhaným syrom.
Čas prípravy: 30 minút
Prajeme dobrú chuť.
Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR
Foto: g class="caption" src="images/stories/2012/121206/sal.jpg" border="0" align="left" />
Suroviny pre 4 osoby:
1/2 hlávky bielej kapusty, 1 šalátovú uhorku, 1 cibuľu,
Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk