Dnes na večeru pripravíme prírodný rezeň na zemiakoch. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 4 rezne z karé, soľ, mleté čierne korenie, 0,5 kg zemiakov, cibuľu, 2 papriky, 2 paradajky, olej, Príprava Rezne umyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme, okoreníme a prudko z
Suroviny pre 4 osoby:
4 rezne z karé, soľ, mleté čierne korenie, 0,5 kg zemiakov, cibuľu, 2 papriky, 2 paradajky, olej,
Príprava:
Rezne umyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme, okoreníme a prudko z oboch strán opečieme na oleji. Vyberieme z panvice a odložíme na bok. Zemiaky očistíme a pokrájame na kocky. Do výpeku vložíme nakrájanú cibuľu spolu s paprikou a orestujeme. Potom pridáme zemiaky, osolíme ich, podlejeme trochou vody a podusíme. Pridáme nakrájané paradajky, premiešame, uložíme na vrch mäso a prikryté dodusíme do mäkka.
Čas prípravy: 90 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies